Termékek
Termékek
Milwaukee csavarhúzó 3 oldalú markolattal PH1x100
Milwaukee Tri-Lobe csavarhúzó PH1x100
1 665 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee Tri-Lobe csavarhúzó PH1x100

  • Cikkszám: MWK-4932471786

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Kereszthornyú (csillag) PH profilú csavarhúzó
Hatlapú szár, villáskulccsal fokozható nyomaték
Edzett acél, mágneses fej
Tri-Lobe háromoldalú, kényelmes markolat
Csúszásmentes, nagy nyomaték átadására képes
PH1 fej, 100 mm hossz

Raktáron, 5 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
1 665 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Csavarhúzó egyedi, háromoldalú kiképzésű Tri-Lobe markolattal, amely kényelmes fogása mellett, nagyobb nyomaték átvitelét teszi lehetővé. A csavarhúzó szára villáskulcs használatát lehetővé tevő, hatlapú kiképzésű, így extra nyomatékátvitel érhető el. A markolaton lyukat alakítottak ki a rögzítőkötélhez, amely megakadályozza a szerszám leesését, illetve ismétlődő munkafolyamatok esetén a kézközelben tartja az eszközt. Azonosító jelölések találhatók a markolaton, így a szerszám gyorsan beazonosítható. Az edzett, mágneses fej a maximális tartósságot és a pontos munkavégzést segíti.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés