Termékek
Termékek
Baumit Sanova MonoTrass egyrétegű trassz vakolat fehér 25 kg
Baumit Sanova MonoTrass egyrétegű trassz vakolat fehér 25 kg
4 604 Ft / zsák
3 915 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Baumit Sanova MonoTrass egyrétegű trassz vakolat fehér 25 kg

  • Cikkszám: UH-593937

Nedves falazatokra
Régi épületek felújítási munkáihoz
Speciálisan a száraz falfelület elérésére
Magas páraáteresztőképesség
Kül- és beltérben
Fehér színű
Kézi és gépi feldolgozásra
Anyagszükséglet: kb. 10 - 11 kg/m²/cm
48 zsák/raklap

Raktáron, több mint 100 zsák
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

zsák
4 604 Ft / zsák
3 915 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Baumit Sanova MonoTrass egyrétegű, fehér trassz vakolat. Kézi és gépi feldolgozásra egyaránt alkalmas. Régi épületek felújítási munkáihoz, külső és belső térbe is alkalmazható. Könnyű vakolat, 1 mm-es szemcsenagysággal. Csekély, közepes és magas nedvességű és sóterheltésű falazatokhoz. Gépi feldolgozásnál utókeverő nem szükséges. A magas légpórustartalmú és kis kapilláris vízfelvételű felújító vakolatok működési elvének lényege, hogy a párolgási zóna a vakolat belsejében (a légpórusokban) alakul ki, ezért a nedvesség a homlokzati felületre mar pára formájában érkezik, a sótartalom pedig a légpórusokban megkötésre kerül. Ezek a vakolati rendszerek a nedvesedés okát tehát nem szüntetik meg, pusztán annak kellemetlen következményeit (a homlokzat nedvesedése, sókivirágzás) kezelik megbízhatóan akár évtizedeken keresztül. Alkalmazásuk csak bizonyos só,- és nedvességtartalomig lehetséges, ezen határ felett már mindenképpen szükség lehet az utólagos vízszigetelés beépítésére is. Összetétele: mészhidrát, trassz, csekély fehércement, homok, perlit, adalékok. Anyagszükséglet kb. 10 - 11 kg/m²/cm, vízszükséglet 5 - 6 l/zsák.

Teljes leírás
Betöltés