Termékek
Termékek
BB Üvegszövet tapéta 100 g/m2, 1x50 m
Üvegszövet tapéta 100 g/m2, 1x50 m
580 Ft / m2
539 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Üvegszövet tapéta 100 g/m2, 1x50 m

  • Cikkszám: UH-000556

Erős szerkezetű üvegszövet 
50 m2/tekercs
100 g/m2

Raktáron, több mint 10 m2
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

m2
580 Ft / m2
539 Ft / m2
26 950 Ft / kiszerelés
50 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Normál igénybevételű szerkezetek hézagolásánál alkalmazható, meggátolja a repedések keletkezését, illetve kiegyenlíti a kisebb repedéseket és egyenletlenségeket. Mosható és akár többször is átfesthető. 

Teljes leírás
Betöltés