Termékek
Termékek
Revco Primer Vékonyvakolat alapozó delphin 5, 3,75 kg
Revco Primer vékonyvakolat-alapozó delphin 5 3,75 kg
6 930 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Revco Primer vékonyvakolat-alapozó delphin 5 3,75 kg

  • Cikkszám: UH-331530

Gyárilag előkevert vakolatalapozó
Tulajdonságjavító adalékokat tartalmazó
Delphin 5 színű
Vízzel hígítható
Anyagszükséglet: 0,2-0,4 kg/m2
3,75 kg/vödör

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
6 930 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Revco Primer vakolatalapozó alkalmas régi és új épületek külső, illetve belső falazatainak színvakolást és lábazati díszítővakolást megelőző alapozására.
Az alapfelület por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. Vakolt felület és beton falazat esetén az alapfelület szilárd, valamint mozgás- és zsugorodásmentes legyen. A felületnek simítottnak, vagy gletteltnek kell lennie. A meglazult, sérült rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el, majd a felületen lévő hibákat, az alapozást megelőzően javítsuk ki. Ugyanakkor ügyeljünk arra, hogy a javított részek a már meglévő felülettel azonos struktúrájúak legyenek. A Revco Primer vakolatalapozó nem alkalmas a felület hibáinak kijavítására, azt cementhabarccsal végezhetjük.
Nagy nedvszívású alapfelület - mint régi mész-cement vakolat, pórusbeton vagy perlites alapvakolat – esetén az alapozót maximum 6 dl csapvízzel lehet hígítani. 
Hőszigetelő rendszerre történő feldolgozás esetén 4 dl csapvízzel lehet hígítani! A falfelület alapozását a vakolás előtt 24 órával végezzük el. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Minden esetben a vékonyvakolat színéhez javasolt alapozót használjunk! 
A felhordás eszköze: Pamuthenger, ecset vagy airless szórópisztoly.
A szerszámokat, a keverő edényt használat után, az elcsöppent anyagot azonnal, vízzel le kell mosni, mert az anyag száradás után csak mechanikai úton távolítható el.
Anyagszükséglet: 0,2 kg/m2 hőszigetelő rendszerre feldolgozva, 0,3-0,4 kg/m2 erősen nedvszívó alapfelület esetén.
Durvább felületek anyagigényét célszerű a helyszínen ellenőrizni. Anyagszükséglettel kapcsolatos felelősséget nem áll módunkban átvállalni.
Javasolt rétegszám: Minimum 1 réteg.
Hígítás: Nagy nedvszívású alapfelület esetén maximum 6 dl csapvízzel, hőszigetelő rendszerre történő feldolgozás esetén maximum 4 dl csapvízzel hígítható.
Színezés: A választott vakolat színével megegyezően.
Feldolgozási hőmérséklet: A levegő és a falfelület hőfoka is +5°C – +25°C között legyen!
Teljes száradási idő: 8 óra, Átvonhatóság: 24 óra múlva.
A megadott értékek 20°C-on, és 42%-os relatív páratartalom mellett értendők. Az időjárás változásával, alacsonyabb hőmérséklet és magasabb páratartalom esetén, a száradási tulajdonságok meghosszabbodnak, magasabb hőmérséklet és alacsonyabb páratartalom esetén a száradási tulajdonságok csökkennek.
Eltarthatósági idő: Eredeti bontatlan csomagolásban, fagymentes helyen, a gyártástól számított 2 évig. Használat után gondosan le kell zárni!
Mindig az anyaghoz javasolt, színezett alapozót használjunk.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés