Cemix-LB-Knauf Eurosan TP Trasszvakolat kézi 25 kg
Cemix Eurosan TP trasszvakolat kézi 25 kg
6 035 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Eurosan TP trasszvakolat kézi 25 kg

  • Cikkszám: UH-662131

WTA trassz szárítóvakolat
Bel- és kültéri felhasználás
Trassz és mészhidrát kötőanyagú
Jó páraáteresztő képességű
Hidrofób tulajdonságú
Mérsékelt só- és vízterhelés esetén
Műemléki épületeknél is alkalmazható
Kis fajsúlyú
Anyagszükséglet: kb. 10 kg/m2/cm
25 kg/zsákWTA rendszer elem

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-13
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
6 035 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Eurosan TP trassz szárítóvakolat gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt, vízzel kell összekeverni. Trassz és mész kötőanyagot, nagy pórustartalmú ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Az Eurosan TP trassz szárítóvakolat régi lakóépületek, középületek, ipari objektunok külső és belső, nedves, sóterhelt falazatainak páraáteresztő szárító vakolata. 
Az Eurosan TP trassz szárítóvakolatot olyan alapfelületekre hordjuk fel, amelyek megfelelő szilárdságúak, por- és szennyeződésmentesek. A meglévő vakolatot verjük le a nedvesedés szintje felett 0,5 m magasságig és távolítsuk el a laza fugarészeket. A falazatok hibáit a vakolás megkezdése előtt legalább három nappal ki kell javítani. El kell távolítani a könnyen mozgó részeket. A falfelületek nagyobb réseit, hornyait Eurosan AP kiegyenlítő vakolattal kikenjük, hogy a felület közel egyenletes legyen, majd érdesre le kell húzni, majd érdesre le kell húzni. A kijavított felületek száradását meg kell várni. Felhordását megelőzően min. 1 nappal, a falfelületek egyenletes szívóképességét, stabilitását és a megfelelő tapadóerőt Eurosan VS gúzolóval kell biztosítani. 
A javasolt rétegvastagság minimum 20 mm. Ahol a falszerkezet nem egységes, ott az alapvakolat felső harmadába ágyazott vakolaterősítő üvegháló alkalmazását javasoljuk. Ha a vakolatot egy rétegben hordjuk fel és a felületet rövid várakozási idő után simára gletteljük, számolnunk kell a vakolat repedezési hajlamának növekedésével. A vakolatot belső terekben kanálvágással el kell választani az aljzatbetontól. Meleg szeles időben vízpermetezéssel óvjuk a már megszilárdult vakolatot a gyors kiszáradástól. A kötésidő alatt az erős napsugárzástól és széltől védjük a felületet. A vakolt felület burkolható, tapétázható, festhető, nemesvakolattal vagy simítóvakolattal bevonható.
A termék a WTA rendszer eleme.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés