Termékek
Termékek
PVC szellőzőprofil téglavörös 30x90 mm x 2,5 m
PVC szellőzőprofil téglavörös 30x90 mm x 2,5 m
978 Ft / fm
880 Ft / fm
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

PVC szellőzőprofil téglavörös 30x90 mm x 2,5 m

  • Cikkszám: UH-001075

Ereszvonal szellőző profil
Biztosítja a tető szellőzését
Lezárás a rovarok és madarak ellen
Anyaga UV álló PVC
Téglavörös színű
2,5 méter

Raktáron, több mint 50 fm
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

fm
978 Ft / fm
880 Ft / fm
2 200 Ft / kiszerelés
2.5 fm / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az ereszvonali beszellőzésnél az ellenléc által adott rést zárja le a rovarok és madarak elől, biztosítva így a tető beszellőzését. A szellőzőprofil esztétikusabb és merevebb a szellőzőszalagnál.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Betöltés