Oromszegély alumínium, barna RAL 8011, 25x200 cm
Oromszegély alumínium, barna RAL 8011, 25x200 cm
3 510 Ft / m
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Oromszegély alumínium, barna RAL 8011, 25x200 cm

  • Cikkszám: UH-708026

Tetőorom esztétikus lezárására
Védi az oromdeszkát
Biztosítja a csapadékvíz-elvezetést
Alumínium
Barna (RAL 8011) színű
7 cm magas felállással
Kiterített szélessége 25 cm
2 m hosszú

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-16
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m
3 510 Ft / m
7 020 Ft / kiszerelés
2 m / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az oromszegély a tetőorom lezárását és az oromdeszka védelmét biztosítja. Megakadályozza a csapadék bejutását a fedés alá és levezeti azt az ereszcsatornába. Egyik oldalán festett, 0,5 mm vastag alumíniumlemezből készült oromszegély-lemez, 7 cm magas kiállással. A lemez kiterített szélessége 25 cm.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés