Termékek
Termékek
Klöber Vent szellőzőcső DN125 fekete
Klöber Vent szellőzőcső DN125 fekete
25 740 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Klöber Vent szellőzőcső DN125 fekete

  • Cikkszám: UH-703021

Szellőzőcső kondenzvíz elvezetéssel
Magas szellőzési tulajdonság
A tető dőlésszögének megfelelő tökéletes pozicionálás
Optimális kondenzvíz elvezetés
Könnyen telepíthető
Csőátmérő 12,5 cm
Fekete színű

Rendelésre
  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
25 740 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A kondenzvíz -elvezetéssel ellátott Klöber Vent szellőzőcső aerodinamikailag optimalizált szellőzést biztosít a speciális csőgeometria miatt, amely minimálisra csökkenti a turbulenciákat és biztosítja a leghatékonyabb kiszellőzést. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés