Termékek
Termékek
Dachler Duo Roll kúpalátét barna 300 mmx5 m
Dachler Duo-Roll kúpalátét barna 30 cm x 5 m
6 685 Ft / tekercs
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Dachler Duo-Roll kúpalátét barna 30 cm x 5 m

  • Cikkszám: UH-708050

Él- és taréjgerinc vízzárására, szellőzésére
Hullámos és sík cserepekhez is
Kétoldali ragasztócsíkkal
195 cm2/fm szellőzőfelület
Barna színű
30 cm széles
5 m/tekercs

Raktáron, több mint 10 tekercs
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

tekercs
6 685 Ft / tekercs
Megosztás

Részletes leírás

A Dachler Duo-Roll kúpalátét a kúpcserepek és az alapcserepek közötti kapcsolat vízzáróságát, valamint a szellőzést biztosítják az él- és taréjgerinc mentén. A szalag középső része polietilén háló, míg a szélső részek UV-stabil festésű, hullámos kiképzésű alumíniumból készültek. Jól alakítható, flexibilis felépítésének köszönhetően kiválóan alkalmazható sík és hullámos tetőcserepekkel egyaránt. A kétoldali, 20 mm széles ragasztócsíkok hosszantartó, stabil rögzítést biztosítanak, míg a középrész hatékony szellőzésése a folyóméterenkénti 195 cm2 szellőzőfelületnek köszönhető.
Beépítési hőmérséklet: min. +5 °C.
A beépítés előfeltétele az élgerinc melletti tetőcserepek továbbá a gerincléc beépítése. A kúpalátét közepét illessze a gerincléc közepére, biztosítva a megfelelő elosztást a gerinc két oldalán. Hajtsa meg az alátétet mindkét oldalon és illessze a tetőcserepekre. A megfelelő illesztést követően távolítsa el a ragasztósávot fedő fóliát és gyűrődésmentesen rögzítse a tetőcserepekhez, követve azok profilját. Az egyik oldal befejezését követően ugyanezt a folyamot hajtsa végre a másik oldalon is, ügyelve arra, hogy a kúpalátét illeszkedjen a gerinclécre. Kizárólag száraz, portól, zsírtól, olajtól mentes cserépfelületre ragasztható. A kúpalátétek toldása esetén a minimális átfedési szélesség 75 mm.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés