Termékek
Termékek
Mester szilikon fehér
Mester szilikon, fehér
1 450 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester szilikon, fehér

  • Cikkszám: PH045

Ecetsavas, szilikon bázisú tömítő- és ragasztóanyag
Anyagszükséglet: 12 fm/tubus (5x5mm hézag esetén)
Fehér
Bel,- és kültérre
310 ml-es kiszerelés 

Raktáron, 1 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

db
1 450 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mester szilikon ecetsav tartalmú, szilikon bázisú, rugalmas tömítő,- és ragasztóanyag.

Homlokzati fugák, hézagok tömítésére, időjárásnak kitett külső felületekre is, tágulási hézagokba, ragasztási feladatokra, nem nedvszívó aljzatra, fém- és üvegszerkezetek rugalmas tömítésére, kül- és beltérben egyaránt lehet alkalmazni. Tartósan rugalmas marad, kitűnően tapad a legtöbb felületre, UV-álló és vízzáró, anyag típusa: polisziloxán, hőállóság: -60°C - +180°C, ecetsavasan térhálósodó, kikeményedés után szagtalan, nem veszélyes készítmény. Használata előtt az aljzat legyen száraz, tiszta. Szükség esetén a fuga mélységét körkeresztmetszetű fugazsinór behelyezésével korrigálhatjuk. Használjon festőszalagot a tökéletes és esztétikus fuga kialakítása érdekében. Kinyomópisztollyal hordjuk fel az anyagot, majd desztillált vízzel simítsuk el. Simítás után a festőszalagot azonnal el kell távolítani. Ne használjuk esőben, +5°C alatti, illetve +40°C feletti hőmérsékleten.

Teljes leírás
Betöltés