Termékek
Termékek
Mester semleges átlátszó szilikon
Mester semleges átlátszó szilikon
1 850 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester semleges átlátszó szilikon

  • Cikkszám: PH042

Oxim-rendszerű, szilikon bázisú tömítő- és ragasztóanyag
Anyagszükséglet: 12 fm/tubus (5x5mm hézag esetén)
Átlátszó
Bel,- és kültérre
310 ml-es kiszerelés 

Rendelésre
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

db
1 850 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mester semleges átlátszó szilikon, oxim-rendszerű (pH 7), szilikon bázisú rugalmas ragasztó és tömítőanyag.

Homlokzati fugák, hézagok, rések, repedések kitöltésére, üvegezési feladatokra polikarbonát és poliakrilát lemezek tömítésére, tágulási hézagokhoz különféle építőanyagok között, felületkezelt fa és üveg közötti tömítésére, bádogos szerkezetek, fémek tömítésére kiválóan alkalmazható.
Cement,- és mésztartalmú felületekre is fel l ehet hordani, valamint használható tükör felragasztása is. Nem okoz korróziót, rugalmas. Nagyon jól tapad az üveghez, kerámiacsempéhez, zománchoz, porcelánhoz, festett felületekhez, fához, kemény PVC-hez és egyéb építőanyagokhoz, természetes kövekhez, márványhoz. UV-álló, vízálló és vízzáró. Feldolgozása gyors és egyszerű.

Teljes leírás
Betöltés