Termékek
Termékek
Mester esőálló akril, fehér
Mester esőálló akril, fehér
890 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester esőálló akril, fehér

  • Cikkszám: PH028

Esőálló akril tömítő
Homlokzati fugák, hézagok, rések, repedések kitöltésére
Nedvszívó aljzatokra: fa, beton, tégla, vakolat, gipszkarton stb.
Csatlakozó és  kevéssé táguló hézagokhoz, fugákhoz
Kül- és beltérben
Ne használja PE, PP és PTFE anyagokra
Hőálló: -25 °C - +80 °C
UV-álló
310 ml-es kiszerelés

Raktáron, 3 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints ->

db
890 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

MESTER esőálló akril tömítő kitűnően tapad a legtöbb porózus felületre. A frissen felhordott anyagot sem mossa ki az esővíz. Átfesthető: diszperziós és olajbázisú festékkel (erősen nedvszívó aljzat esetén alapozó használata szükséges!). Hőállóság: -25 oC - +80 oC Akrilbázisú. Állandó vízterhelésnek nem lehet kitenni.

Teljes leírás
Betöltés