Termékek
Termékek
Cemix Szaniterszilikon nugát 310 ml
Cemix Szaniterszilikon nugát 310 ml
3 890 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Szaniterszilikon nugát 310 ml

  • Cikkszám: UH-331423

Rugalmas szilikon tömítőanyag
Kül- és beltéri használatra
Nugát színű
Oldószermentes
Vízhatlan
Gombásodásgátló adalékot tartalmaz
Nedvszívó, porózus lapokhoz
Vizes helyiségekben
Vegyszerrel terhelt környezetben
Anyagszükséglet: Kb 12 fm/tubus  (5x5 mm-es hézag esetén)
310 ml-es kiszerelés 

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
3 890 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Szaniterszilikon kiváló minőségű, oldószermentes, acetátos térhálósodással megszilárduló hézagtömítő anyag. Vízhatlan, időjárásálló, tartósan rugalmas (nem öregszik). Gombásodásgátló adalékot tartalmaz. Különösen alkalmas vizes helyiségekben ragasztott járólapok, csempék és egyéb szaniter termékek csatlakozási és tágulási hézagainak kitöltésére. Kül- és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
Valamennyi nem nedvszívó felületet alaposan meg kell tisztítani. A hézagok kitöltésére csak a ragasztó és a fugázó teljes száradását követően kerülhet sor. Távolítsuk el a hézagokból a habarcs, illetve a ragasztóanyag maradékát. Az alapfelület legyen száraz, tiszta, por és szennyeződésmentes.
Aljzatelőkészítés: A nedvszívó felületeket szilikon-alapozóval kell előkezelni.
Feldolgozás: A kiömőnyílásnál vágjuk ki a tubust, helyezzük fel a fúvókát és a fuga szélességének megfelelően, 45°-ban vágjuk le a csúcsát. Tegyük a tubust a kinyomópisztolyba. Ragasszuk le a fuga két szélét ragasztószalaggal, majd töltsük ki a fugát szilikonnal. Mosogatószerrel benedvesített ujjal, vagy fugázó spatulával simítsuk el a felületet és távolítsuk el a ragasztószalagot.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés