Termékek
Termékek
Mester Furattisztító kefe 12 mm
Mester Furattisztító kefe 12 mm
2 980 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mester Furattisztító kefe 12 mm

  • Cikkszám: MES-O4FUK12

Beton, illetve téglafali furat tisztítására
Tartós, masszív
12 mm átmérőjű 

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-05
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
2 980 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Falazatokban kialakított furatok tisztításához. Tartós, masszív szerszám. Az elkészített furatban a kefe be-ki mozgatásával érhetjük el, hogy  a furatban lévő mozdítható szemcsék könnyen kifújhatók legyenek. A kefe átmérője minimum a furat átmérőjével legyen azonos, vagy attól 1-2 mm-el legyen nagyobb.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés