Termékek
Termékek
Austrotherm AT-H 80 Homlokzati hőszigetelő lemez 10 cm, 2,5 m2/csomag
Austrotherm AT-H80, 10 cm homlokzati hőszigetelő lemez
3 930 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm AT-H80, 10 cm homlokzati hőszigetelő lemez

  • Cikkszám: UH-000025

EPS 80 homlokzati hőszigetelő lemez
Régi és új épület homlokzatára egyaránt alkalmas
Kiváló hőszigetelő képességű
Megtakarítást eredményez a fűtési költségben
Fehér színű
50x100 cm; 0,5 m2/táblaméret
2,5 m2/bála
A terméket bálában értékesítjük

Raktáron, több mint 100 m2
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
m2
3 930 Ft / m2
9 825 Ft / kiszerelés
2.5 m2 / kiszerelés
Ajánlatkérés

200 m2 felett egyedi árat biztosítunk, kérj ajánlatot!

Ajánlatot kérek
Megosztás

Részletes leírás

Az AUSTROTHERM AT-H80 pihentetett expandált polisztirol keményhab (EPS) hőszigetelő lemez, homlokzati hőszigetelő bevonatrendszerekben történő alkalmazásra. Új épületeknél és régi épülethomlokzatok felújítása során egyaránt felhasználható, szinte valamennyi, az építési gyakorlatban előforduló falszerkezet (beton, tégla, előregyártott elemekből szerelt fal), illetve régi és új vakolat (min. Hvh 10) hőszigetelésére alkalmas.
A hőszigetelő rendszer elkészítésével szilárd, az időjárás hatásainak tartósan ellenálló bevonatot kap az épület. Újrafelhasznált anyagot nem tartalmaz. Széles felhasználási lehetőséggel rendelkezik, de a nagy méretpontosságú, utózsugorodást már nem mutató termék elsősorban homlokzati hőszigetelő rendszerekhez javasolt. A bevonatrendszerek alkalmazásával a falazatok hőátbocsátási tényezője optimálisan javítható, a magas értékű szigetelés a fűtési költségek jelentős megtakarítását eredményezi, az épületek belső klímája kedvezően változik, télen meleg, nyáron hűvös lesz, megszűnnek az oly gyakori épületfizikai károsodásokhoz (pl. páralecsapódás, penészesedés) vezető okok.
Termékosztály: EPS 80
Hővezetési tényező: 0,038 W/mK

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
hőszigetelés épületen szigetelőanyaggal Szigetelés

Akár új építésű házról van szó, akár egy régebbit szeretnénk felújítani, a hőszigetelés előbb vagy utóbb napirendre kerül. Előbbi esetében eleve tervezünk vele, utóbbi esetében azonban nem biztos, hogy van elegendő hely a szigetelőanyag számára. Mi a megoldás ilyenkor?

eps lap hungarocell Szigetelés

Az EPS lapokat szinte mindenki használja, bár a legtöbben inkább hétköznapibb nevén, hungarocellként, esetleg polisztirolként ismerik. Ma már számtalan típusa van forgalomban. De vajon melyiket mikor használjuk, és milyen típusú munkára?


Kérdések és válaszok

Betöltés