Termékek
Termékek
Cemix-LB-Knauf Strukturola Dekor Diszperziós színezővakolat, dörzsölt 2 mm 4001 white, 25 kg
Cemix StrukturOLA Dekor diszperziós vékonyvakolat, dörzsölt 2 mm 4001 white 25 kg
23 980 Ft / vödör
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix StrukturOLA Dekor diszperziós vékonyvakolat, dörzsölt 2 mm 4001 white 25 kg

  • Cikkszám: UH-338034

Diszperziós színezővakolat, 2 mm
White 4001 színű
Kimagasló ellenálóképesség környezeti hatásokkal szemben
Könnyen felhordható és sturktúrálható
Esztétikus, egyenletes felület képezhető belőle
Kosztaszító
Gombásodás és algásodás elleni adalék
Bármely felülettípusra (alapozó szükséges)
Anyagszükséglet: kb. 2,5-2,8 kg/m2
25 kg/vödör
A termékre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

vödör
23 980 Ft / vödör
Megosztás

Részletes leírás

FIGYELEM! A leírás végén fontos információkat talál a termékkel kapcsolatban. Kérjük, figyelmesen olvassa el!

A Cemix StrukturOLA Dekor gyárilag előkevert, dörzsölt hatású vékonyvakolat. Legnagyobb szemcseméret: 2 mm. Vizes diszperziós kötőanyagot, időjárásálló pigmenteket, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Anyagszükséglet: kb. 2,5-2,8 kg/m2.

Alkalmazások: a StrukturOLA Dekor új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok homlokzatainak idôjárásálló, színes díszítő bevonata. A StrukturOLA Dekor alkalmazható alap-, és simítóvakolattal ellátott falfelületek, beton- és gipszfelületek, valamint a Thermosystem hőszigetelő vakolatrendszer felületképző vakolataként.
Kiemelt alkalmazások:
• hőszigetelő rendszerek színezővakolataként
• nagy környezeti terhelésnek kitett épületeken
Alapfelülettel szembeni követelmények: a StrukturOLA Dekor vékonyvakolatot olyan alapfelületre hordjuk fel, amely megfelelő szilárdságú, egyenletes, por- és szennyezôdésmentes, legalább Hvh 10 szilárdságú vakolat vagy C 12/15 szilárdságú beton. Ha a régi kőporos vakolat vagy nemesvakolat megfelelően szilárd, a felületet RENTI javítóhabarccsal egyenlíthetjük ki, majd a sima egyenes felületre hordjuk fel a StrukturOLA Dekor vékonyvakolatot. A StrukturOLA Dekor tervezett felhordása előtt a laza rétegeket, festékmaradványokat távolítsuk el. A porló, de még megfelelően szilárd alapfelületeket Tiefengrund mélyalapozóval kell előkezelni. Egyéb esetekben Putzgrund vakolatalapozót használunk. Betonfelületeket Kontakt B Plus alapozóval kezeljük elő.
Feldolgozás: A 25 kg -os műanyag vödörben forgalomba hozott StrukturOLA Dekor konzisztenciáját felhordás előtt szükség szerint max. 0,25 liter vízzel állítjuk be. Felhordása rozsdamentes simítóval történik, a maximális szemcseméretnek megfelelő rétegvastagságban, a végső struktúrát műanyag vagy rozsdamentes dörzsölővel alakítjuk ki. A StrukturOLA Dekor felhordása +5ºC feletti alapfelület- és léghőmérsékleten ajánlott. Közvetlen napsugárzásnak kitett felületre ne hordjuk fel!

Kérjük, hogy a vakolat színét a feldolgozás elôtt próbafelületen ellenőrizzék, mert a felhordást követően a színárnyalatra vonatkozó reklamációt nem áll módunkban elfogadni. A StrukturOLA Dekor a Cemix Inspiration színkártya színeiben, illetve egyénileg kevert színekben kapható. Az Inspiration színkártya tartalmazza a színek fényvisszaverési értékét (pl. H34). Más színek használata esetén kérjük, ellenőrizze a világossági értéket a gyártó színkártyájában! Ha a StrukturOLA Dekor-t homlokzati hőszigetelő rendszeren alkalmazzuk, a Magyar Építőkémia és Vakolatszövetség irányelvével összhangban legalább H=25 értékű színt válasszunk. Ennél alacsonyabb H értékű, sötét és intenzív színek választása a hőszigetelő rendszer túlzott felmelegedéséhez és károsodásához vezethet. Az irányelvben foglaltak betartása a garanciavállalás feltétele.

Felhívjuk figyelmét, amennyiben a színt jelölő képen "T" szimbólum látható, az a szín alapvakolaton és hőszigetelő rendszeren is kiválóan használható. Amennyiben a jelölés a képen nincsen feltüntetve, azt a színt a gyártó hőszigetelésre nem javasolja felhordani, esetleges fakulás és foltosodás kialakulása miatt.

Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

A színes vakolatot a gyártó a megrendelést követően, egyedileg keveri ki, ezért a megrendelés visszaigazolása után a teljesítés előfeltétele a teljes vételár kifizetése! Ezekre a termékekre nem vonatkozik a 14 napos elállási jog!

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
külső vakolat felhordása Festés, vakolás

A külső vakolatok ellenállóvá, esztétikussá teszik a ház falait, ráadásul a hőszigetelésben is segítségünkre vannak. Sőt, a hangokat is tompítja, ellenáll az időjárás viszontagságainak, a külső vakolattal vízállóvá és moshatóvá válhatnak a falaink. Épp ezért érdemes vásárlás előtt alaposan körbejárni a témát, és a pénztárcánkhoz képest a lehető legjobb minőséget választani.


Kérdések és válaszok

Betöltés