Henkel Ceresit CT 16 vékonyvakolat alapozó 16 liter

  • Cikkszám: UH-057101

Folyékony, feldolgozásra kész alapozó
Kvarchomok dúsítást tartalmaz 
Fehér színű, színezhető 
Vízlepergető és páraáteresztő
14 vödör/raklap

Készleten, több mint 50 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

db
18 703 Ft / db
12 260 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Henkel Ceresit CT 16 vékonyvakolat alapozó külső és belső térben is alkalmazható, kiválóan megtapad a régi és új épületek falazatán, valamint az üveghálóval erősített és a Ceresit CT 85 (CT 83, CT 87, Thermo Universal) ragasztótapasszal glettelt hőszigetelő lapokon.
Mint színazonos vakolatalapozó – a tökéletes tapadás mellett – biztosítja a Ceresit színes vakolatok természetesen szép és tartós színhatását. Dekoratív céllal belső térben is felhordható, megfelelő szerszám használatával (pl. struktúra henger) önmagában is esztétikus felületet biztosít. UV-álló, kizárólag nedvszívó felületre hordható fel. Használata előtt a fogadó felület legyen sima, száraz, por- és szennyeződésmentes.
A Ceresit CT 80, CT 82 ragasztótapasszal glettelt felületnek (utólagos hőszigetelés) teljesen ki kell száradnia (min. 3 nap) az alapozás megkezdése elött. Ha a glettelés nem tökéletes (az erősítőhaló kilátszik vagy átüt a tapaszon), újabb réteg ragasztótapasz felvitelére van szükség a megfelelő fogadó felület kialakításához. Betonfelületre és vakolatra történő felhordás esetén, azoknak megfelelő szilárdsági értékekkel kell rendelkezniük (minimum 28 napos kor). Az esetleges festékmaradványokat a felületről el kell távolítani, a sérüléseket az ép felülettel azonos szem szerkezetű javító anyaggal (cementhabarcs) ki kell javítani – az eredeti felületi struktúrát megtartva. A Ceresit CT 16 önmagában nem alkalmas a felületi hibák kijavítására! A Ceresit CT 16 vakolatalapozót kizárólag +5°C – +25°C közötti környezeti és alapfelület hőmérséklet esetén szabad felhordani. Ne végezzünk vakolást tűző napsütésben, szeles és esős időben, mivel az foltosodáshoz és repedésekhez vezethet. A hőszigetelő rendszer elemeként csak hígítatlan állapotban szabad felhordani.

Teljes leírás