Mapei DMA 1000 zsaluolaj fa zsaluzathoz 4,5 kg
Mapei DMA 1000 zsaluolaj fa zsaluzathoz 4,5 kg
14 875 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei DMA 1000 zsaluolaj fa zsaluzathoz 4,5 kg

  • Cikkszám: UH-687179

Olaj bázisú formaleválasztó
Fa zsaluzóanyag kezelésére
Vízzel 1:5 arányban higítandó!
Felhordása egyszerű és gazdaságos
Sárgásbarna színű
Anyagszükséglet: 10-30 g/m² higítatlanul
4,5 kg/kanna

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-06
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
14 875 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei DMA 1000 emulgeálható olaj bázisú formaleválasztó. A DMA 1000 vízzel emulgeálható olaj, amely alkalmazható minden típusú fa zsaluzatra, a betonok könnyű és gyors kizsaluzásának és jobb felületi megjelenésének biztosítására. Az elkészítéshez egy tiszta edénybe töltsön 20 térfogategység vizet, és fokozatosan adjon hozzá egy térfogategység DMA 1000-t, majd alaposan keverje el, hogy fehér színű emulziót kapjon. Új vagy nagyon nedvszívó zsaludeszkához vízzel 1:5 arányban hígított DMA 1000 használata javasolt. Az emulziót a száraz vagy éppen csak nedves zsaluzatra egy rétegben, ecsettel vagy kefével vigye fel. Új vagy nagyon nedvszívó zsaludeszkákra egy rétegben javasolt felvinni.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés