Masterplast A+Therm F100 Etics vakolható kőzetgyapot lemez 10 cm
Masterplast A+Therm F100 Etics vakolható kőzetgyapot lemez 15 cm
10 985 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Masterplast A+Therm F100 Etics vakolható kőzetgyapot lemez 15 cm

  • Cikkszám: UH-662191

Kőzetgyapot homlokzati hőszigetelő lap
Jó hő- és hangszigetelőképességű
Páraáteresztő, víztaszító
Alaktartó, vakolható
Hővezetési tényező: 0,035 W/mK
Táblaméret: 60x120 cm
2,16 m2/csomag
A terméket csomagban értékesítjük!

Gyártói készleten
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

  • Személyes átvételre nincs lehetőség, közvetlenül a gyártótól szállítunk.
Kapcsolódó termékek

Jelenleg nem elérhető

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A kőzetgyapot egy bazaltkő alapanyagú, nagyon komplex szigetelőanyag, megannyi előnnyel. Természetes alapanyaga környezetbarát, kémiailag semleges, páraáteresztő és teljes keresztmetszetében víztaszító, ráadásul nem éghető és a rovarok, rágcsálók sem kedvelik. Ezen kívül az "idő vasfoga" is nehezen fog ki rajta, azaz tartós és nem zsugorodik (nem esik össze), valamint könnyen vágható, beépíthető. Mivel mind a hőt, mind a hangot jól szigeteli, sokrétűen használható. Az A+Therm F100 Etics kőzetgyapot homlokzati hőszigetelés céljára ideálisan megfelel. Vakolható, valamint jó hőszigetelőképessége mellett a utcai forgalom zaját is tompítja, így a lakás komfortját ezzel is növeli.
Hővezetési tényező: 0,035 W/mK
Táblaméret: 60x120 cm

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
mindent a kőzetgyapot szigetelésről Szigetelés

Ha a házunk hőszigetelésében gondolkodunk, érdemes alaposan körülnézni a kínálkozó lehetőségek között, hiszen a hőszigetelési képesség csak egyetlen a szigetelőanyagok tulajdonságai között, amely fontos szempont lehet a választásnál. A kőzetgyapot, mint természetes szigetelőanyag, nagyon népszerű megoldás – részben emiatt érdemes alaposabban körüljárni, hogy mely tulajdonságai miatt döntünk jól, ha ezt választjuk.

Hőszigetelés Szigetelés

Az épület hőszigetelő képességét többnyire a szigetelőanyag vastagsága és hővezetési képessége határozza meg, ezért egy lakás komfortszintje és fűtési költsége szempontjából egyáltalán nem mindegy, milyen hőszigetelést alkalmazunk.


Kérdések és válaszok

Betöltés