Termékek
Termékek
Baudekor Profi Floor XPS padló alátét puzzle 5 mm x 0,5x1,0 m
Baudekor ProfiFloor Puzzle XPS padlóalátét 5 mm
630 Ft / m2

Baudekor ProfiFloor Puzzle XPS padlóalátét 5 mm

  • Cikkszám: UH-005088

XPS alátétlemez laminált padlóhoz
Magas hő- és hangszigetelő képesség
Gyors lerakás, nem szükséges szigetelőszalag használata
Kimagasló aljzatkiegyenlítő hatás kb 4 mm-ig
Nagy sűrűség, kiváló teherbírás
Nem javasolt padlófűtés esetén
Sárga színű
5 m2/csomag

Készleten, több mint 100 m2
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

m2
630 Ft / m2
Megosztás

Részletes leírás

A legnépszerűbb magas minőségű termék hagyományos fűtés mellett, kiváló ár-érték aránya miatt. Az extrudált polisztirolból (XPS) készült alátétek legnagyobb előnye a hosszútávú és magas teherbírási képesség, ami a „klikk-rendszerrel” ellátott laminált padlók esetében nélkülözhetetlen. Puzzle kialakításának köszönhetően időt és pénzt spórolhatunk vele: nem szükséges a szigetelőszalagot megvásárolnunk. Az alátét lapokat tökéletesen egymáshoz tudjuk illeszteni, elkerülve az esetleges hőhidak kialakulását, illetve a hő- és hangszigetelés leromlását.
Aljzatkiegyenlítő hatása páratlan – beton aljzatnál akár 4 mm magas egyenetlenség esetében is alkalmazható, így eltekinthetünk az önterülő aljzatkiegyenlítő használatától. A hőszigetelő tulajdonsága a legjobb a ProfiFloor padlóalátétek közül, így ideális pince felett vagy ha a fűtési költségeinket szeretnénk csökkenteni. A hangszigetelése lefelé nagyon jó, lépészaj csökkentése átlagos.
A 3 mm vastag XPS alátéttel összehasonlítva 50%-kal magasabb a hőszigetelő- és 15%-kal magasabb a hangszigetelő képessége.

Teljes leírás
Betöltés