Termékek
Termékek
Tondach Mediteran Plus szegőzáró cserép jobb Natur téglavörös
Tondach Mediteran Plus szegőzáró cserép jobb Natur téglavörös
1 595 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Tondach Mediteran Plus szegőzáró cserép jobb Natur téglavörös

  • Cikkszám: UH-592876

Kerámia, jobbos szegőzáró cserép
Műszakilag kifogástalan és biztos megoldás
Natur felület
Téglavörös színű
A terméket darabra értékesítjük
Anyagszükséglet a tető formájától függően

Szegőcserép lezárólap szükséges!

33 év garancia
Rendelésre
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
db
1 595 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Tondach Mediterran Plus szegőzáró cserép a zárócserép és a szegély szakszerű összekapcsolásához szükséges elem. Az oromlezárás területe különösen ki van téve az időjárási viszontagságoknak. A Tondach kerámia kiegészítők közé tartozó kezdő és lezáró elemek, illetve a szegőcserép műszakilag kifogástalan és biztos megoldást kínál az eső, jégeső és hó ellen. Felrakásakor a mozgások és hőtágulások miatt a szegélydeszkától megfelelő távolságot kell tartani. A szegélycserepeket tetőhajlásszögtől függetlenül, minden esetben viharállóan rögzíteni kell. 
A szegőzáró-cserép szakszerű beépítéséhez szegőcserép lezárólapra van szükség, ami nem tartozéka a cserépnek, külön kell a kosárba rakni.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Az alábbi gyártó termékeihez alkalmazható:
Tondach Mediterran Plus alapcserép Natur téglavörös

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek


Kérdések és válaszok

Betöltés