Termékek
Termékek
Kerítésfedlap fehér 40x100x4 cm
Kerítésfedlap fehér 40x100x4 cm
9 050 Ft / fm
8 690 Ft / fm
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Kerítésfedlap fehér 40x100x4 cm

  • Cikkszám: UH-329439

Kerítések tetejének lezárására
Fagyálló
Vízorros
Csiszolt műkő
Anyagában színezett
Fehér színű
20 db/raklap

Raktáron, több mint 10 fm
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

fm
9 050 Ft / fm
8 690 Ft / fm
Megosztás

Részletes leírás

Egy szép kerítés kialakításához nagyban hozzájárul egy csiszolt felületű műkő fedlap. A fedlapok fehércementből és mészkőőrleményből hálós vasalással, matt csiszolt felülettel készülnek. A fedlap felületéről a csapadékvíz elvezetését lejtős kialakítása biztosítja. A víz visszafolyását a falra a fedlapok alsó részén kialakított vízorr akadályozza meg. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés