Termékek
Termékek
GÉPFONAT 150-ES MŰABEV.10M/TEK
Gépfonat műanyag bevonatos 150 cm x 10 m
11 300 Ft / tekercs
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Gépfonat műanyag bevonatos 150 cm x 10 m

  • Cikkszám: GÉPFONAT150MUA10M

Műanyag bevonatos drótkerítés
150 cm magas
1,8/2,5 mm-es huzalvastagság
10 m/tekercs
A terméket tekercsben értékesítjük
Műanyag bevonatos acél

Raktáron, 4 tekercs
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

tekercs
11 300 Ft / tekercs
Megosztás

Részletes leírás

A  gépfonat nagy szilárdságú húzott acélhuzalból készülnek fonási technológiával. A gépfonat műanyag bevonatú. Ennek köszönhetően a kerítésünk nagymértékben ellenálóvá válik a környezeti és a külső hatásaokkal szemben.

Teljes leírás
Betöltés