LB-Knauf Aquastop flex kenhető vízszigetelés 4 kg

  • Cikkszám: UH-033833

Rugalmas, szálerősített 
Vízzáró
Vizterheléses helyiségek víz elleni szigetelésére 
Kül,- és beltéri használatra
Padlóra és falra egyaránt alkalmazható

Készleten, 5 zsák
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

zsák
7 092 Ft / zsák
5 900 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Az LB-Knauf Aquastop flex kenhető vízszigetelés cementbázisú, egykomponensű, szálerősített, rugalmas kenhető szigetelés, kül- és beltérben egyaránt alkalmazható.

A keverés módja: 5 perc keverés, 5 perc pihentetés, majd 2 perc ismételt átkeverés. Kézzel felhordható, legalább 2 rétegben alkalmazandó, felújításhoz és új építéshez is, vízzáró. Alkalmazható pincék külső, illetve belső falainak, fürdőszobák, zuhanyzók, egyéb nagyobb vízterheléssel rendelkező helyiségek víz elleni szigetelésére. Víztározók, élmény- és úszómedencék, teraszok és erkélyek burkolata alatti vízszigetelésére, padló- és falfűtéshez is felhasználhatjuk. Az Aquastop Flex rugalmas kenhető vízszigetelés felhordható betonra, cement- és alapozott anhidritesztrichre, CSIII és CSIV szilárdsági osztályba tartozó cement vagy mész-cement kötésű simított alapvakolatra, legalább M5 szilárdsági osztályba tartozó habarccsal teljesen kifugázott falazatra. Az alapfelület legyen megfelelő szilárdságú, száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes. A vízoldható falfestéket, könnyen mozgó részeket el kell távolítani, a nagyobb repedéseket, hornyokat, mélyedéseket alapvakolattal ki kell kenni. Az alapfelületek síkbeli eltérésének maximális megengedett mértékét a DIN18202 szerint javasolt meghatározni. Az erősen nedvszívó alapfelületeket elő kell nedvesíteni úgy, hogy a szigetelés felhordásakor a felületen ne legyen vízfilm. A homogénre kevert anyagot korongecsettel vagy teddy-hengerrel hordjuk fel az alapfelületre, legalább kettő, lehetőleg három rétegben. A második réteget első rétegre merőleges irányban kell felhordani, az első réteg felhordása után kb. 4 órával. A burkolást legkorábban a második réteg felkenését követő napon lehet megkezdeni. Az élek és sarkok mentén használjunk hajlaterősítő szalagot.

Ügyeljünk arra, hogy a felület egyenletesen száradjon. A friss felületeket óvjuk a direkt napsütéstől, az erős széltől és az esőtől. A kész felületet egy héten belül ne terheljük! Bedolgozási hőmérséklet: Anyag, levegő és alapfelület hőmérséklet +5˚C és +25˚C között, huzatmentes, árnyékos helyen. A friss felületeket óvjuk a direkt napsütéstől, az erős széltől és az esőtől. Járható: kb. 1 nap múlva, burkolható: kb. 1 nap múlva.

Teljes leírás