Termékek
Termékek
Üvegszövet 145 g
Üvegszövet háló 120 g
326 Ft / m2
287 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Üvegszövet háló 120 g

  • Cikkszám: UH-000779

Homlokzati szigetelések felületerősítésére
50 m2/tekercs
Csökkenti a repedési hajlamot
Erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét

Rendelésre
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

m2
326 Ft / m2
287 Ft / m2
14 350 Ft / kiszerelés
50 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az üvegszövet a homlokzati hőszigetelő rendszerek erősítő anyaga, csökkenti a repedési hajlamot. Erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét. Elhelyezése előtt fogas glettvassal kell a ragasztót felhúzni. A ragasztó rétegbe kell az üvegszövet hálót ágyazni.

Teljes leírás
Betöltés