Termékek
Termékek
újHÁZ Pro Üvegszövet 160 g
újHÁZ Pro Üvegszövet háló 160 g
490 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

újHÁZ Pro Üvegszövet háló 160 g

  • Cikkszám: UH-519082

Homlokzati szigetelés rendszereleme
Csökkenti a repedési hajlamot 
50 m2/tekercs
Kül,- és beltéri használatra 
Erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét

Raktáron, több mint 1000 m2
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

m2
490 Ft / m2
Megosztás

Részletes leírás

Az üvegszövet a polisztirol és ásványgyapot homlokzati hőszigetelő rendszerek felületerősítő anyaga, csökkenti a repedési hajlamot. Erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét. Elhelyezése előtt fogas glettvassal kell a ragasztót felhúzni. A ragasztó rétegbe kell az üvegszövet hálót ágyazni.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés