Üvegszövet 145 g
Euronet üvegszövet háló 145 g
345 Ft / m2
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Euronet üvegszövet háló 145 g

  • Cikkszám: UH-680946

Homlokzati szigetelések felületerősítésére
Csökkenti a repedési hajlamot
Erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét
1,1 m2 széles
55 m2/tekercs

Raktáron, 660 m2
Átvehető akár: 2023-06-06
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

m2
345 Ft / m2
18 975 Ft / kiszerelés
55 m2 / kiszerelés
Megosztás

Részletes leírás

Az Euronet üvegszövet a homlokzati hőszigetelő rendszerek erősítő anyaga, csökkenti a repedési hajlamot és erősíti a felület mechanikai ellenálló képességét.
Elhelyezése előtt fogas glettvassal kell a ragasztót felhúzni, ezután a ragasztórétegbe kell az üvegszövet hálót ágyazni, végül a felületet elsimítani. Az üvegszövet hálót kb. 10 cm-es átfedéssel kell felhelyezni, hogy egységes, kellő ellenálló képességgel rendelkező felületet alakítsunk ki.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
lépéshang szigetelés a kopogó hangok gátlására Szigetelés

A lépéshang-gátlás a födémen való járásból, koppanásból származó zaj csökkentése megfelelő hangszigetelő anyagok beépítésével.


Kérdések és válaszok

Betöltés