Termékek
Termékek
Cemix ProCol+ fugázó 2-10 mm fekete 5 kg
Cemix ProCol+ fugázó 2-10 mm fekete 5 kg
3 975 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix ProCol+ fugázó 2-10 mm fekete 5 kg

  • Cikkszám: UH-331390

Prémium flexibilis fugázó
Fekete színű
Kül- és beltéri felhasználás
Nagyszilárdságú, flexibilis
Padló- és falfűtéshez is
Alacsony vízfelvételű, vízlepergető
Könnyen tisztítható, repedés- és foltmentes
Jól bedolgozható
Finom végső megjelenés, sima, zárt fuga
Kiváló színtartósságú
Penészgátló
Porzáró csomagolás
Fugaszélesség: 2-10 mm
Anyagszükséglet: fugamérettől függ
5 kg/zsák

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
3 975 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

A Cemix Procol+ kül- és beltéri kerámia, természetes kő, gres, üveg- és márványmozaik, cementkötésű lapburkolatok fugáinak kitöltésére alkalmazható. Könnyen felhordható, sima felület képezhető belőle. Padlófűtés és falfűtés esetén is használható. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken (pl. erkélyeken, teraszokon) valamint cement- és műgyanta kötésű kenhető vízszigetelésekre (Aquastop, Aquastop Flex M, Aquastop Flex, Aquastop Plus) került burkolatokon is alkalmazható. Ideális fugázója homlokzat burkolatoknak és hidegburkolattal ellátott járófelületeknek. A ProCol+ prémium flexibilis fugázó gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy fugázásra kész anyagot kapjunk. A ProCol+ fugázó az MSZ EN 13888 szabványnak megfelelően készül. Kötőanyaga cement, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. "CG2WA" besorolású: cementkötésű, fokozott terhelhetőségű, csökkentett vízfelvételű és fokozott kopásállóságú fugázóanyag.
Jellemző alkalmazási lehetőségek:
• nagy forgalmú, nagy igénybevételű terek (középületek, ipari objektumok) fal- és padlóburkolásához
• kültérre is - terasz, erkély
• normálvizes medencéhez
• mészkő, márvány, egyéb kő, gres, mozaik és kerámia lapokhoz, cementkötésű burkolatokhoz, padló- és falfűtés esetén is
• 2-10 mm-es fugaszélességhez
• általános igénybevételű terek - lakóépületek, ipari objektumok fal- és padlóburkolásához

A burkolat felhelyezését követően meg kell várni, míg a ragasztó megfelelően megszilárdul. A burkolólap felületét és a fugázóanyaggal kitöltendő hézagokat is meg kell tisztítani. A fugázandó felület legyen száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes és egyenletes mélységű. Közvetlen a felhasználás előtt az anyagot a hozzáadott vízzel kézi keverőgéppel csomómentesre keverjük, 5 percig állni hagyjuk és még egyszer átkeverjük.
2 év szavatosság
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Fugázás Burkolat, szaniter

Ezzel a kérdéssel általában már csak akkor szembesülünk, amikor a felújítás, építkezés kellős közepén járunk, és meg kellene venni a megfelelő fugázóanyagot. Tudjuk, hogy kell, sőt még azt is tudjuk, hogy milyenre van szükségünk, ám a mennyiség kérdésénél a legtöbb ember már a fejét vakargatja.


Kérdések és válaszok

Betöltés