Cemix-LB-Knauf Colorin Rock Plus Kőfugázó 24 sand 20 kg
Cemix Colorin Rock Plus kőfugázó sand 24 20 kg
6 685 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Cemix Colorin Rock Plus kőfugázó sand 24 20 kg

  • Cikkszám: UH-664637

Kőfugázó, falazatokra és aljzatra ragasztott természetes kövekhez
Kül- és beltéri használatra
24 sand színű
Széles és mély fugázó
Fagyálló
Kövekhez, burkoló- és klinkertéglához
5-25 mm fugaszélességig
Anyagszükséglet: 1 zsák kb. 2-10 m2-re elegendő, burkolattípustól függően.
20 kg/zsák

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-14
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

zsák
6 685 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Cemix Colorin Rock Plus kőfugázó gyárilag előkészített száraz porkeverék, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás előtt kell vízzel összekeverni ahhoz, hogy fugázásra kész anyagot kapjunk. Kül- és beltéri, falazatokra és aljzatokra ragasztott természetes kövek, burkoló- és klinkertéglák, cementkötésű burkolólapok fugáinak kitöltésére alkalmas. Nagyobb hőingadozásoknak kitett felületeken is alkalmazható.
A burkolat felhelyezését követően meg kell várni, míg a ragasztó megfelelően megszilárdul. A burkolat felületét és a kitöltendő réseket is meg kell tisztítani. A fugázandó felület legyen száraz, tiszta, por- és szennyeződésmentes és egyenletes mélységű. Az egyenletes szívóképesség biztosítása érdekében a fugákat meg kell nedvesíteni.
Aljzatelőkészítés: A fugázót az építkezés helyszínén keverjük össze vízzel (keverőgéppel vagy betonkeverővel). 1 kg anyaghoz kb. 1,6 dl vizet adjunk, hogy megfelelő konzisztenciájú, könnyen bedolgozható anyagot kapjunk.
Feldolgozás: Egyszerre annyi fugázót célszerű bekeverni, ami egy adott, jól körülhatárolható felületre elég, ill. 30 percen belül bedolgozható. A fugázót kenőkéssel hordjuk fel. A fugázó meghúzása után a felesleget a kő felületéről kefével eltávolítjuk.
Anyagszükséglet: 1 zsák (20 kg) kb. 2-10 m2 -re elegendő, burkolattípustól függően.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére mivel a monitorokon és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
Fugázás Burkolat, szaniter

Ezzel a kérdéssel általában már csak akkor szembesülünk, amikor a felújítás, építkezés kellős közepén járunk, és meg kellene venni a megfelelő fugázóanyagot. Tudjuk, hogy kell, sőt még azt is tudjuk, hogy milyenre van szükségünk, ám a mennyiség kérdésénél a legtöbb ember már a fejét vakargatja.


Kérdések és válaszok

Betöltés