Termékek
Termékek
Milwaukee csőfogó cserélhető nyéllel
Milwaukee csőfogó cserélhető nyéllel
34 835 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee csőfogó cserélhető nyéllel

  • Cikkszám: MWK-48227314

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Csőkulcs két, cserélhető nyéllel
Háromféle szerszámhosszúság
Stabil megfogást nyújtó, edzett pofák
Túlharapó pofa - nagy fogási felület
Max. 2,5"-os csövek befogására
Duplamenetes állítócsavar
Kényelmes markolat, nem vágja a tenyeret
Nyílás biztosítókötélnek

Raktáron, 2 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
34 835 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Acél csőfogó, cserélhető nyelekkel. Túlharapó pofával a lehető legnagyobb megfogási felület érdekében, az edzett acél pofák tartósak, erős, stabil megfogást biztosítanak. Beállításuk duplamenetes állítócsavarral lehetséges, amely a pontosságon túl hosszabb élettartamot is garantál. A szerszámmal maximum 2,5"/63 mm átmérőjű anyagok befogása lehetséges. Nagyobb távolsághoz, vagy maximális erőkifejtéshez a hosszabb nyél használható, általános helyzetekben kiváló a rövidebb nyél, míg szűk helyeken történő munkavégzéshez a cserélhető nyelet kicsavarva, csak a szerszám markolatának használatával dolgozhatunk. A teljes hossz ezekben az esetekben: 24"/600 mm; 18"/450 mm, illetve 10"/250 mm. A cserélhető nyeleken nyílás van kialakítva a rögzítőkötél csatlakoztatásához.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés