Termékek
Termékek
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Britterm 38 cm N+F csiszolt tégla

  • Cikkszám: BRIT38CS

Belső teherhordó falak építésére
38 cm vastag
Síkra csiszolt kerámia falazóelem
16 db/m2
60 db/raklap
Másfél raklaponként (90 db) 1 flakon ragasztóhabot adunk hozzá

Raktáron, több mint 10 db
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

Kapcsolódó termékek
Megosztás

Részletes leírás

A Britterm 25 N+F tégla függőleges fuga nélküli, 25 cm vastagságú, teherhordó és vázkitöltő falazatok kivitelezéshez alkalmazható az építésügyi szabályok és az építési tervdokumentáció szerint. A téglák vízszintes lapjai síkra csiszoltak, így az elemek pontos illeszkedése jobb hőszigetelő képességet biztosít. A téglák oldalirányban nútféderes kialakítással kapcsolódnak egymáshoz. Beépítésük ragasztóhabbal javasolt, amelyet a gyártó 60 darabonként egy flakonnal biztosít. A csiszolt falazóelemek használatával feleslegessé válik a habarcs hely-, idő- és munkaigényes keverése, terítése. A ragasztóhab száradási, kötési ideje töredéke a habarcsénak, így a falazás során jelentős idő, munka és költség takarítható meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Kapcsolódó cikkek
Ház hőképe Szigetelés

Ha nagyon tudományosak szeretnénk lenni, akkor a hőátbocsátási tényező azt határozza meg, hogy egységnyi felületen egységnyi idő alatt mennyi energia távozik egy zárt térből. Na de mit jelent ez hétköznapi nyelven, és miért nem mindegy, mennyi az annyi?

Építőanyag.hu Építkezés

Ideális esetben a ház egy életre szól. Sőt: akár több generációt is kiszolgálhat. Az otthonunk lesz nem csak hosszú évekig, hanem egyenesen évtizedekig. Ezért nem mindegy, hogyan fogunk a saját házunk felépítéséhez és mennyire részletesen tervezzük a ránk váró feladatokat.


Kérdések és válaszok

Betöltés