Termékek
Termékek
LB-Knauf MM 3 (HF30) falazóhabarcs 40 kg
LB-Knauf/Cemix MM 3 (HF30) falazóhabarcs 40 kg
1 834 Ft / zsák
1 370 Ft / zsák

LB-Knauf/Cemix MM 3 (HF30) falazóhabarcs 40 kg

  • Cikkszám: UH-035599

Gyárilag előkevert falazóhabarcs
Vázkerámia, tégla, betonblokk, gázbetonhoz
Szürke színű
Egyszerű és praktikus felhasználás

Anyagszükséglet: 1,25 kg/egy liter habarcshoz
40 kg/zsák
30 zsák/raklap

Készleten, több mint 100 zsák
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

zsák
1 834 Ft / zsák
1 370 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Az LB-Knauf MM 3 (HF30) falazóhabarcs gyárilag előkevert szárazhabarcs, melyet az építkezés helyszínén, közvetlenül a felhasználás elött, vízzel kell összekeverni.
Keverése történhet betonkeverőben, horizontális keverővel (pl: PFT HM24), kézi keverőgéppel (megfelelő keverőszárat használva) vagy kézzel. Felhordása kézzel, hagyományos kőművesszerszámokkal, a falazási technológia betartásával, +5°C és +25°C közötti hőmérsékleten ajánlott. A javasolt rétegvastagság 10-15 mm. A falazatok elkészítésénél mindig figyelembe kell venni a falazóelem gyártójának műszaki előírásait. Ha a falazóelem gyártó másként nem rendelkezik, akkor egyaránt töltsük ki a vízszintes és a függőleges fugákat. Cement és mész kötőanyagot, ásványi töltőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.
Alkalmazhatjuk új és régi lakóépületek, középületek, ipari objektumok falazatainak felépítésére szolgáló építőelemek (vázkerámia, tégla, betonblokk stb.) falazóhabarcsaként. A statikai terveket figyelembe véve, a különböző terheléstől függően tartófalak, pillérek, kémények és válaszfalak építésére használhatjuk. 

Teljes leírás
Betöltés