Termékek
Termékek
Britterm 44 cm N+F Csiszolt tégla  50 db/#
Britterm 44 cm N+F csiszolt tégla
954 Ft / db
930 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Britterm 44 cm N+F csiszolt tégla

  • Cikkszám: BRIT44CS

Teherhordó falak építésére
44 cm vastag
Síkra csiszolt kerámia falazóelem
16 db/m2
50 db/raklap
Másfél raklaponként (75 db) 1 flakon ragasztóhabot adunk hozzá

Raktáron, több mint 1000 db
  • Átvételi pont

    kalkulációért kattints

  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
954 Ft / db
930 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Britterm 44 N+F tégla függőleges fuga nélküli, 44 cm vastagságú, teherhordó és vázkitöltő falazatok kivitelezéshez alkalmazható az építésügyi szabályok és az építési tervdokumentáció szerint. A téglák vízszintes lapjai síkra csiszoltak, így az elemek pontos illeszkedése jobb hőszigetelő képességet biztosít. A téglák oldalirányban nútféderes kialakítással kapcsolódnak egymáshoz. Beépítésük ragasztóhabbal javasolt, amelyet a gyártó 75 darabonként egy flakonnal biztosít. A csiszolt falazóelemek használatával feleslegessé válik a habarcs hely-, idő- és munkaigényes keverése, terítése. A ragasztóhab száradási, kötési ideje töredéke a habarcsénak, így a falazás során jelentős idő, munka és költség takarítható meg.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés