Termékek
Termékek
Britterm 30 cm N+F Csiszolt tégla 80 db/#
Britterm 30 cm N+F csiszolt tégla
590 Ft / db
575 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Britterm 30 cm N+F csiszolt tégla

  • Cikkszám: BRIT30CS

Teherhordó falak építésére
30 cm vastag
Síkra csiszolt kerámia falazóelem
16 db/m2
80 db/raklap
Raklaponként 1 flakon ragasztóhabot adunk hozzá

Jelenleg nincs raktáron

Kérjük érdeklődj ügyfélszolgálatunknál!

Megosztás

Részletes leírás

A Britterm 30 N+F tégla függőleges fuga nélküli 300 mm vastagságú külső teherhordó és vázkitöltő falazatok kivitelezéshez alkalmazható. A víz beszivárgása ellen a termék megfelelő vakolat réteggel van védve. A falazó elem felhasználása vékony falazóhabarcs használatával ajánlott. A termék előnyei közé tartozik a nútféderes csatlakozás, gyors és egyszerű falazás, habarcs és munkaidő megtakarítás, megfelelő alap a vakoláshoz, mechanikai szilárdság, tűzállóság, hő és hangszigetelés, környezetbarát, fal nedvességtartalom 1,5 %-ig, akkumulációs és diffúziós képesség.

Teljes leírás

Kapcsolódó termékek

Betöltés