Termékek
Termékek
Austrotherm AT-KA könnyűbeton adalékanyag 170 l
Austrotherm AT-KA könnyűbeton adalékanyag 170 l
6 477 Ft / zsák
6 025 Ft / zsák
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Austrotherm AT-KA könnyűbeton adalékanyag 170 l

  • Cikkszám: UH-000070

Könnyűbeton adalékanyag
Polisztirol gyöngy
Jó höszigetelő beton készíthető
Eloszlása egyenletes
170 L/zsák

Rendelésre
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

zsák
6 477 Ft / zsák
6 025 Ft / zsák
Megosztás

Részletes leírás

Az AUSTROTHERM AT-KA könnyűbeton adalékanyag felületkezelt expandált polisztirol gyöngy. Az adalékanyag alkalmazásával, cement és víz felhasználásával könnyű, jó hőszigetelő képességű, megfelelő szilárdságú betonok készíthetők. A speciális bevonat biztosítja a cement kötőanyag jó felületi tapadását, és egyenletes eloszlású betonkeverék elkészítését teszi lehetővé.
Használata: Emeletközi födém- Régi épületek felújítása során gyakran előfordul, hogy a födémboltozatok feletti feltöltéseket - statikai okokból, vagy a padlószint változása miatt - el kell távolítani. Ennek pótlásához könnyű, szilárd, a helyszínen elkészíthető anyagra van szükség. Az AUSTROTHERM AT-KA  könnyűbeton adalékanyaggal készült beton erre ideális megoldást jelent. A könnyűbeton jó hőszigetelő-képessége révén biztosítja a lefelé hűlő födém megfelelő hővédelmét is. Ha a környező helyiségek hangvédelme ezt indokolja, a födémen (AUSTROTHERM AT-L lépéshang-szigetelő anyag felhasználásával) úsztatott padlót lehet készíteni.

Teljes leírás
Betöltés