Termékek
Termékek
KK Kavics Atlasz TO Tokos betoncső 30x100 cm
KK Kavics Atlasz tokos betoncső 30x100 cm
8 050 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

KK Kavics Atlasz tokos betoncső 30x100 cm

  • Cikkszám: UH-331223

Tokos betoncső
Gravitációs vezetékrendszerek kialakítására
Túlnyomás nélküli vezetékek kialakítására
Belső csőátmérő 30 cm
Beton

Rendelésre
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
8 050 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A KK Kavics tokos betoncsöveket föld alatti gravitációs üzemű, túlnyomás nélküli zárt közműhálózati csővezetékek építésére alkalmazzuk ipari és lakossági környezetben. Használható házi- és ipari szennyvizek, csapadék és talajvizek elvezetésére amennyiben annak kémia összetétele nem káros a cső betonanyagára.

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés