Mapei Ultracare Kerapoxy Cleaner tiszítószer 5 l
Mapei Ultracare Kerapoxy Cleaner tiszítószer 5 l
61 365 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
kedvező árak
kedvező árak
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Mapei Ultracare Kerapoxy Cleaner tiszítószer 5 l

  • Cikkszám: UH-673237

Epoxi maradványok eltávolítására
Felhasználásra kész tisztítószer
Alkalmas porcelánhoz, kerámiához és üvegmozaikhoz.
Opálos folyadék
5 l/kanna

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-06-08
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
61 365 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az UltraCare Kerapoxy Cleaner használható epoxi maradványok nyomainak és foltjainak eltávolításához és burkolási munkák befejezése utáni friss tisztításokhoz. Eltávolítja bármely epoxi habarcs nyomait és maradványait, beleértve a MAPEI Kerapoxy, Kerapoxy CQ, Kerapoxy Easy Design termékeit is a kerámia és üvegmozaik burkolatokról. Az UltraCare Kerapoxy Cleaner egyszerűen használható termék, amely könnyen eltávolítja az epoxi habarcs maradványokat a gres, mázas kerámia, üvegmozaik és nem nedvszívó felületekről. Felhasználásra kész termék, így nem igényel hígítást. Fugázás után azonnal használható, de eltávolítja a megkötött maradványokat is. Alkalmas az epoxi fugázóhabarcs felhordásához használt szerszámok megtisztításához is. Az UltraCare Kerapoxy Cleaner egy folyékony tisztítószer koncentrátum. Az UltraCare Kerapoxy Cleaner maradványok, foltok és epoxi habarcs nyomok eltávolítására használható veszélyes gázok kibocsátása nélkül. Megfelelően alkalmazva az UltraCare Kerapoxy Cleaner nem károsítja sem a burkolatot, sem a fugázóhabarcsot.
FONTOS FIGYELMEZTETÉS
• Ne használja polírozott márványon vagy természetes kövön.
• Ne használja fára.
• Ne használja metakrilát kádakon.
• Az UltraCare Kerapoxy Cleaner olyan anyagokot történő használata előtt, melyeknek nem ismert a felületi ellenálló képessége, tesztelje a terméket előzetesen, hogy az biztosan nem károsítja a felületet.
• A termék használata előtt védjen meg minden felületet, mely károsodhat a termék közvetlen kapcsolatba kerülésével.
Az UltraCare Kerapoxy Cleaner hígított és felhasználásra kész. Hordja fel közvetlenül a tisztítandó felületre vagy a habarcsmaradványra, és hagyja hatni néhány percig. Ezután dörzsölje át a felületet egy Scotch-Brite® tisztítófilccel. Távolítsa el az oldatot és öblítse le tiszta vízzel. A termék különösen hatékony friss fugázón. Ha a tisztítást a fugázás után néhány órával végzi, szükséges lehet hosszabb ideig hatni hagyni (legalább 15-20 perc) vagy ismételje meg a tisztítási műveletet.
Ha a maradványok már kikeményedtek a felületen, vagy ha továbbra is megmaradtak, használjon UltraCare Epoxy Off Gel-t. Kérjük, olvassa el a vonatkozó termékismertetőt a használati utasításért. Padlókra történő alkalmazáskor a tisztítás egytárcsás tisztítógéppel is végezhető.
ANYAGSZÜKSÉGLET: Az igényektől függően, a szennyeződés mértékétől és típusától, valamint a kezelt felülettől függően változhat.

Teljes leírás

Dokumentumok

Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés