Termékek
Termékek
Milwaukee állítható széles pofájú villáskulcs 200 mm
Milwaukee állítható pofájú villáskulcs 8"/20 cm
10 755 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Milwaukee állítható pofájú villáskulcs 8"/20 cm

  • Cikkszám: MWK-48227508

Vásárold meg 10% kedvezménnyel!
Kuponkód: MWK10
Érvényesíthető a kosár oldalon, a "Kuponkód beváltása" mezőben.

Villáskulcs precízen állítható pofákkal
Nem állítódik el használat közben
Szűk helyeken is használható, keskeny fej
Széles állítási tartomány, akár 38 mm is lehet
Lézergravírozott méretskála
Ergonomikus markolat
8"/20 cm hosszúság

Raktáron, 4 db
Átvehető akár: 2023-03-24
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
10 755 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Állítható pofájú villáskulcs szerszámcsere nélkül teszi lehetővé a különböző méretű anyák meghúzását és oldását. A precíziós állítócsavarral pontosan méretre állíthatók a pofák, a beállítást segíti a szerszám fején lévő, lézergravírozott méretskála is. A kulcsnyílás használat közben nem állítódik el. A keskeny pofák szűk helyeken is jól használhatók, míg a párhuzamos kialakításuknak köszönhetően nem csúsznak meg, nem hagynak nyomot a látszó csavarokon. Extra szélesre, akár 38 mm-esre is nyithatók a befogópofák. A munkavégzést könnyíti az ergonomikus markolat, amely hosszabb használat után sem vágja a tenyeret. A markolaton nyílást alakítottak ki a szerszámtartó kötél számára, amelyet használva ismétlődő feladatoknál sem kell el-, illetve letenni a villáskulcsot, valamint magasban végzett munkáknál véd a leesés ellen, növelve a biztonságot. A szerszám krómbevonatot kapott a korrózió ellen, a tartósság érdekében.

Teljes leírás

Dokumentumok


Kérdések és válaszok

Betöltés