Termékek
Termékek
Béléstest 60x19x25 cm
BetonLM béléstest 25x52x20 cm
640 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

BetonLM béléstest 25x52x20 cm

  • Cikkszám: BETV-EB6019

Beton béléstest elem födém építéséhez 
Vasbeton gerendák közé ajánlott 
60 cm-es gerendaköz kitöltésére
Elhelyezés után azonnal teherbíró 
25x52x20 cm
4 db/fm
60 db/raklap

Raktáron, 10024 db
Átvehető akár: 2023-03-22
Mikor és mennyiért szállítunk neked?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
640 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

Az előre gyártott beton födémbéléstestek vasbeton gerendák közötti részek kitöltő eleme, a végelem a széleken a beton befolyását akadályozza meg. 
Kiszerelés: 60 db/raklap; 4 db/fm

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek

Kérdések és válaszok

Betöltés