Termékek
Termékek
Roto Designo ZRV R4/R7 DE M AL Fényzáró belső roló, manuális, 1-V04 7/14, 74x140 cm
Roto Designo ZRV R4/R7 74x140 cm sötét-bézs fényzáró roló, alumínium profilokkal
30 480 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő és megújuló termékválasztékkal, és folyamatos kedvezményekkel várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Roto Designo ZRV R4/R7 74x140 cm sötét-bézs fényzáró roló, alumínium profilokkal

  • Cikkszám: UH-592949

Teljes sötétséget biztosít
A hátoldala fényzáró bevonattal van ellátva
Tetszőleges magasságban rögzíthető
R4/R7 típusú Roto ablakokhoz

Rendelésre
  • Házhozszállítás

    kalkulációért kattints

db
30 480 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Roto Designo R4/R7 fényzáró belső roló teljes sötétséget biztosít, így különösen hálószobákban javasolt a használata. A roló hátoldala fehér színű fényzáró bevonattal van ellátva. Az oldalsó sínnek köszönhetően a rolót tetszőleges magasságban lehet rögzíteni. Elektromos és távvezérelt kivitelben is rendelhető.
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.
R4/R7 típusú Roto ablakokhoz, Rendelés esetén kérjük adja meg az ablak kódját PL: R45 7/14. Régebbi gyártmányú ablakok esetében érdeklődjön! 

Teljes leírás
Kapcsolódó cikkek
tetőablak Tetőablak

Ha a tetőtér beépítése mellett döntünk, mindenképp szükségünk lesz tetőtéri ablakokra is, hisz mind a komfortérzetünk, mint az egészségünk igényli a fényt. Ha a már beépített ablakokra a későbbiekben szeretnénk árnyékolót, szúnyoghálót tenni, a vásárláshoz tudnunk kell annak pontos méretét. De honnan is tudhatjuk meg ezt utólag?

Tető hőségben Tető, tetőtér

A tetőtér egy remek találmány. Egyrészt a padlás beépítésével jelentősen kibővíthetjük a lakóteret, másrészt a tetőtéri ablakoknak köszönhetően ezek a részek általában naposak, világosak, a panorámáról már nem is beszélve. A sok előny azonban hátrányokkal is együtt jár. Például azzal, hogy nyáron sokkal könnyebben felmelegszik, mint a ház többi része, a meleg akár elviselhetetlen is lehet. Cikkünkben megnézzük, milyen lehetőségeink vannak ilyenkor.


Kérdések és válaszok

Betöltés