Fakro ARZ H 55x78 cm, 101-es színkódú redőny

  • Cikkszám: UH-104565

Teljes sötétséget biztosít
Megnehezíti a betörést
Hatékony védelem a hőséggel szemben
Télen a hőveszteség csökkentést segíti elő

Rendelhető
  • Átvételi pont

    átvehető a beérkezéstől számított 24 órán belül

  • Házhozszállítás

    beérkezés követően akár 2-3 munkanapon belül

db
128 394 Ft / db
102 720 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Fakro ARZ-H külső redőny biztosítja a tetőtér használatának teljes komfortját, mivel véd a túlzott felmelegedéstől, teljes elsötétítést biztosít, kiszűri a kívülről jövő zajokat és intimitást teremt a tetőtérben. Mivel a redőny kívülre szerelt, napos időben hatásosan véd a fárasztó hőségtől. Belső oldalukon hőátbocsátást gátló anyaggal bevont alumínium lamellák képezik a redőny páncélját. Sötét és világos hamuszínben kapható.

Ha a külső redőnyt egymás fölé sorolt ablakokhoz szeretnénk alkalmazni, az ablakok között függőlegesen minimum 20 cm távolság betartása szükséges. Az ARZ-H redőnyt FT középen billenő tetőablakhoz és FYP proSky megemelt forgástengelyű tetőablakhoz használjuk. 
Igyekeztünk minden technikailag lehetséges módon biztosítani a termékeink színének a lehető leginkább valósághű megjelenítését. Ennek ellenére, mivel a monitorok és telefonok kijelzőin megjelenő színek a legtöbb esetben nem tükrözik 100%-ban a valóságot, a képeken látható színek árnyalataikban eltérhetnek a tényleges színektől.

Teljes leírás