Termékek
Termékek
Mapei Eco Prim Grip Alapozó aljzatkiegyenlítőhöz, csemperagasztóhoz 5 kg
Mapei Eco Prim Grip alapozó tapadásfokozó 5 kg
13 818 Ft / db
9 595 Ft / db

Mapei Eco Prim Grip alapozó tapadásfokozó 5 kg

  • Cikkszám: UH-088393

Általános használatú alapozó szer
Bel- és kültéri falakhoz, padlókhoz egyaránt használható
Anyagszükséglet: 0,1-0,2 kg/m2
5 kg/vödör

Készleten, 7 db
  • Átvételi pont

    akár a 2. munkanaptól átvehető

  • Házhozszállítás

    akár 2 munkanapon belül

db
13 818 Ft / db
9 595 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Mapei Eco Prim Grip akrilgyanta bázisú alapozó felhasználásra kész, általános használatú alapozó szer. Az Eco Prim Grip szilikahomok tartalmú diszperziós alapozó, amely különösen alkalmas vakolatokhoz, aljzatkiegyenlítő simítóanyagokhoz és hidegburkolati ragasztóhabarcsokhoz. Bel- és kültéri falakhoz, padlókhoz egyaránt használható.

Miután megszáradt, ideális szilárd és érdes tapadófelületet ad vakolatok és aljzatkiegyenlítő simítóhabarcsok felhordásához, kiváló tapadást biztosít sima, kismértékben nedvszívó felületeken is. Felhasználható beton, tégla, gipszkarton, fa, pórusbeton, kerámia, vakolat és gipsz felületekre is. Az Eco Prim Grip nem tűzveszélyes, és különösen alacsony illékony szervesanyag kibocsátású (VOC). Ezért a termék mind a burkolók, mind a végfelhasználók egészségére ártalmatlan. Minden különösebb óvintézkedés nélkül tárolható. A javasolt hőmérséklettartományon belül, azaz +5°C és +35°C között hordja fel. Felhasználása előtt az aljzat legyen tiszta, száraz, megfelelően érlelt és olajtól, zsírtól, cementtejtől és laza részektől mentes. Hengerrel vagy ecsettel hordható fel az aljzatra. A vakolat vagy simító, illetve kiegyenlítő habarcs akkor hordható fel, ha az Eco Prim Grip megszáradt. A legrövidebb várakozási idő 15 és 60 perc között változik a környezeti viszonyok és az aljzat nedvszívó-képessége függvényében. Lehetséges egy második réteget is felhordani az Eco Prim Grip-ből az első réteg felhordása után hosszabb idő múlva. A friss Eco Prim Grip a padló- vagy falburkolatról és a szerszámokról bő vízzel mosható le. Megkötött állapotban csak alkohollal vagy Pulicol 2000-rel távolítható el. Anyagszükséglet: 0,20–0,30 kg/m² az aljzat nedvszívó képességétől függően. 

  • Ne használja az Eco Prim Grip-et felszivárgó nedvességnek kitett aljzatokon és folyamatosan vízbe merülő felületekre. Felhasználásra kész, ezért ne hígítsa.
  • Ne használja tapadásfokozó alapozóként ragasztóhabarcsokhoz és aljzatkiegyenlítőkhöz, esztricheken és gépi simítású betonon. Ilyen esetekben használjon Eco Prim T-t.
Teljes leírás
Betöltés