Termékek
Termékek
Schimmel-X Penészeltávolító Fürdőszoba-Konyha 750 ml
Schimmel-X Penészeltávolító Fürdőszoba-Konyha 750 ml
3 280 Ft / db
25 év tapasztalat
25 év tapasztalat
Több mint 25 éve azon dolgozunk, hogy legyen egy építőanyag kereskedés, ahol egyszerre mindent beszerezhetsz. Ez idő alatt több ezer családi ház felépítését, és több tízezer lakás- és házfelújítást segítettünk minőségi anyagokkal, szakértelmünkkel.
óriási raktárkészlet
óriási raktárkészlet
Magyarország egyik legnagyobb építőanyag termékkínálatára és közel 150 gyártó kínálatából álló raktárkészletünkre bizalommal építhetsz, így nem kell heteket, hónapokat várnod.
országos szállítás
országos szállítás
20 saját tehergépkocsiból álló flottánk, valamint partnereink szállítási szolgáltatása garanciát jelent arra, hogy rendelésed a lehető legrövidebb időn belül, költséghatékonyan eljusson hozzád.
szakértő ügyfélszolgálat
szakértő ügyfélszolgálat
Ügyfélszolgálatunk mögött szakképzett, az építőanyagok területén széles körű termékismerettel rendelkező tanácsadó kollégáink állnak. Akár kezdő, akár tapasztalt építőanyag-vásárló vagy, tudunk segíteni. Fordulj hozzánk bizalommal!
állandó kedvezmények
állandó kedvezmények
Oldalunkat érdemes rendszeresen meglátogatnod, mert állandóan bővülő, minőségi termékválasztékkal és kedvező árakkal várunk.
14 napos elállás
14 napos elállás
Nálunk nem kockáztatsz, mert 14 napon belül bármikor meggondolhatod magad, és mi szó nélkül visszavesszük a megvásárolt termékeket, és visszaadjuk a pénzedet.

Schimmel-X Penészeltávolító Fürdőszoba-Konyha 750 ml

  • Cikkszám: MES-OXSC

Gomba- és penészeltávolító szer
Gyors és biztonságos hatás
Aktív klórtartalmú szer
Fehérítő hatású
Szaniteres helyiségekbe ajánlott
Sárgás színű
Anyagszükséglet: 50-75 ml/m2
750 ml/flakon

Rendelésre
Átvehető akár: 2023-04-07
Mikor vehető át, mennyiért szállítjuk ki hozzád?

Használd a szállítási díj és átvételi idő kalkulátorunkat.

db
3 280 Ft / db
Megosztás

Részletes leírás

A Schimmel-X Penészeltávolító Fürdőszoba-Konyha aktív klór tartalmú penészeltávolítószer. Gyorsan és biztonságosan eltávolítja a penészt,  gomba- és penészfoltokat. Aktív klór tartalma miatt fehérítő és fertőtlenítő hatású. Alkalmazható minden lemosható felületen, mosható diszperziós falfelületen, különösen szaniter helyiségekben. Ideális csempe-szilikon fugákhoz. Érzékeny és színes anyagok, pl. tapéták, szőnyegek, textíliák, fa és fémek felülete kifakulhat, kifehéredhet. A sérült felületű csempéken is elszíneződést okozhat. A növényektől tartsuk távol! 
Sárgás színű szer, szórófejes flakonban.
Anyagszükséglet: 50-75 ml/m2, azaz egy flakon kb. 10-15 m2 falfelületre elegendő.
Kiszerelés: 750 ml/flakon

Teljes leírás

Kérdések és válaszok

Betöltés